Vilka är vi?

På t&t hittar du projektledare, copywriters och grafiska formgivare med många års erfarenhet i branschen. Det är en välutrustad verkstad du anlitar.

Som projektledare har vi det övergripande ansvaret – från första mötet med uppdragsgivaren tills det att uppdraget är klart. Som skribenter producerar vi texter med inriktning på både information och reklam. Vi vet hur komplicerade saker kan formuleras på ett begripligt sätt. Som kreativa grafiska formgivare ser vi till att produkterna får en snygg layout med texter och bilder presenterade på ett tilltalande sätt.

I det stora kontaktnät som vi byggt upp under många år ingår duktiga fotografer, frilansjournalister, webbproducenter och tekniskt avancerade tryckerier.

Flexibilitet, noggrannhet och leveranssäkerhet är kännetecknande för oss. Vi arbetar snabbt och kan ställa upp med kort varsel.

Thomas Jönsson, byråledare, projektledare, produktionsledare och copywriter, 58 år. Började efter skolan och lumpen på Kristianstadsbladet som journalist, sadlade sedan om till reklambranschen och har jobbat på t&t i 25 år. Mobil 0708-20 46 37,

thomas.jonsson@totinformation.com

Christine Dahl, projektledare och AD/grafisk formgivare, 50 år, har jobbat på t&t information sedan 1992. Mobil 0708-20 46 44,

christine.dahl@totinformation.com